Hi, How Can We Help You?

IMPACT PT in kleine groepjes

Samen onder begeleiding van jouw coach

Je wilt graag fitter worden en neemt je voor om thuis drie keer per week te sporten. Helaas zit alles tegen en je merkt al gauw dat je werk en sociale leven alle tijd opslokken. Voor je het weet is de week voorbij en je hebt nog altijd niet gesport. Op zondagavond doe je nog snel wat oefeningen waar je totaal niet van geniet en je hoopt je lijf hier nog enigszins mee te onderhouden.

Herkenbaar? Trainen in een groep motiveert en inspireert je om door te zetten. Ook in die drukke werkweek.

Personal Group Training zorgt ervoor dat je écht fitter wordt

De ideale oplossing om fitter te worden is personal training in kleine groepjes. Personal Group Training noemen we dat. IMPACT Personal Training Club geeft deze trainingen aan maximaal 12 personen tegelijk. Onze IMPACT coach kan iedereen goed corrigeren en motiveren tijdens de les aangezien we de groep altijd onderverdelen in kleinere groepjes van steeds 3 personen. Op deze manier ben je dus verzekerd van constante begeleiding! En nog leuker: jij en de andere sporters motiveren ook elkaar. Zo kijk je er niet meer tegenop. Je kan zelfs niet wachten tot de volgende training!

 

Sporten wanneer het jou uitkomt

Is jouw leven druk en onvoorspelbaar? Dat is voor ons geen probleem! Je hebt de mogelijkheid om jouw trainingen zelf in te boeken via onze app. Dat hoeft dus zeker niet steeds op hetzelfde moment, maar uiteraard mag dit wel. Zo kun je de training om jouw andere activiteiten heen plannen.

Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht om te sporten. Er is altijd plek en ook altijd een motiverende medesporter aanwezig. Ben jij een ochtendmens? Je kan al om 07.00 uur bij ons terecht, maar ook om 20.00 uur geven we nog les.

Wil je fitter en sterker door het leven gaan? Door deel te nemen aan onze Personal Group Trainingen is het voor eens en voor altijd gedaan met je smoesjes. Laten we er samen voor gaan!

 

Fitter worden door variatie in training

Onze trainingen zijn zeker niet saai. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen gevarieerd, maar ook op een leuke manier aan het sporten bent. Wil je graag sterker worden, meer uithoudingsvermogen of wil je gewoon even wat stoom afblazen na een drukke werkdag? We hebben gegarandeerd een training die bij jou past!

 

STERKER MET IMPACT STRENGTH

Met IMPACT Strength bouw je kracht op en versterk je jouw lichaam. In blokken van steeds vier weken en drie verschillende schema’s wordt jouw lichaam steeds zwaarder belast en zal je progressie maken. In deze training leggen we de focus op het hele lichaam. Uiteraard houden we altijd rekening met persoonlijke wensen en eventuele blessures.

 

EEN BETERE CONDITIE MET IMPACT H.I.I.T. 

Ben jij klaar met al die eindeloos durende cardio programma´s in de sportschool? Mooi…wij ook! Met IMPACT H.I.I.T. werk je op een leuke en effectieve manier aan jouw uithoudingsvermogen. Door een wekelijks opbouwende arbeidstijd en een afbouwende rusttijd zorgen we er iedere les opnieuw voor dat je uitgedaagd wordt. Daarbij letten we natuurlijk extra goed op je techniek, houding en uitvoering. Je gaat gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis!

 

STOOM AFBLAZEN MET IMPACT KNOCKOUT

Het is niet gek dat je na een drukke werkdag de neiging hebt om uitgeblust richting de bank te strompelen. Tijd voor een rustig avondje tv kijken, want je hebt genoeg gedaan. Maar is dat wel zo? Het is tijd om in beweging te komen! De waarheid is dat dit er écht voor gaat zorgen dat je productiever en energieker gaat worden.

Bij IMPACT Knockout besteden we aandacht aan verschillende elementen uit het boksen. Zo gaan we aan de slag met coördinatie, voetenwerk, dekking houden en een variatie aan verschillende stootcombinaties. Ook het uithoudingsvermogen komt aan bod middels de diverse kracht, core en cardio oefeningen die we afwisselen in circuitvorm. Kortom, een complete workout met alleen maar voordelen!

VIND JOUW ”ZEN MOMENT” MET IMPACT YOGA

Bij IMPACT Personal Training Club bieden we twee soorten Yoga aan, namelijk Hatha Yoga en Yin Yoga.

Hatha Yoga is de meest bekende vorm van yoga en is gebaseerd op het in balans brengen van lichaam en geest. Tijdens onze Hatha Yoga lessen focussen we ons op het uitvoeren van houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Hierbij worden de spieren in kracht en souplesse getraind, terwijl de geest tot rust komt en innerlijke balans wordt gevonden.

Yin Yoga daarentegen richt zich meer op het versterken en versoepelen van het bindweefsel in ons lichaam. Dit wordt gedaan door het langzaam uitvoeren van houdingen, waarbij we de spieren juist ontspannen en de focus leggen op de dieper gelegen weefsels. Bij Yin Yoga krijg je de tijd om naar binnen te keren, te ontspannen en diep te ademen. Het is even wennen aan de soms wat ‘intense stretch’, maar al snel zul je merken dat je bij onze Yin Yoga lessen helemaal tot rust komt en nieuwe energie op doet.

Ben je benieuwd naar deze trainingen? Vraag dan nu jouw gratis IMPACT adviesgesprek aan!

We bepalen samen jouw doelen en kijken naar welke diensten het best bij je passen. Vul nu jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.