In 12 weken naar jouw droomlichaam

Onze langdurige pakketten zijn niet alleen gericht op het behalen van resultaat, maar leggen de focus ook vooral op de lange termijn. Tegenwoordig leven we echter in een maatschappij waarin alles vlug en snel moet. Wanneer we vandaag iets bestellen, dan is het morgen al in huis.

Daarom hebben wij een succesvol programma geschreven. Meer gericht op snel resultaat. Meer gericht op de korte termijn. De ideale kickstart op de weg naar een fittere versie van jezelf.

De IMPACT 12 week challenge is een uniek programma waarbij je optimaal en professioneel begeleid wordt op het gebied van training, voeding en levensstijl. Samen met jouw persoonlijke coach werk je naar jouw eigen vooropgestelde doel. Tijdens dit programma train je minimaal twee keer per week met jouw persoonlijke coach, creëren we samen een verantwoord eetpatroon en zorgen we voor meer structuur in jouw leven. De IMPACT 12 week challenge is hard gaan, maar altijd binnen jouw grenzen. Wil jij jezelf weer zelfverzekerd voelen en wil je snel resultaat? Ben je bereid om 100% commitment te tonen? Dan is dit jouw programma!

Wat krijg je allemaal in 12 weken?

 • Het IMPACT voedingsplan
 • Diverse IMPACT kennissessies over training, voeding en leefstijl
 • Diverse coachsessies met jouw IMPACT coach om o.a. jouw voortgang te monitoren
 • Trainen in groepsverband of één op één met een personal trainer
 • Toegang tot de IMPACT coaching app

Wat doen we wel?

 • In groepsverband of één op één werken aan jouw droomlichaam
 • Trainen en eten volgens de IMPACT methode
 • Inspirerende lezingen over training, voeding en leefstijl
 • Maximale kennisdeling waar je de rest van je leven wat aan hebt
 • 100% eerlijke en resultaatgerichte coaching

Wat doen we niet?

 • Over persoonlijke trainingsgrenzen gaan
 • Het verkopen van hypes zoals koolhydraatarm, crashdiëten of trainingen waar je dagen van tevoren tegenop kijkt

Wat kun je verwachten?

Tijdens jouw IMPACT 12 week challenge train je alleen of in groepsverband. Beide vormen hanteren een trainingsplicht van minimaal twee keer per week om jouw resultaten te kunnen garanderen. Daarnaast is voeding absoluut de doorslaggevende factor binnen dit programma en daarom wordt hier volop aandacht aan besteedt tijdens de één op één coachsessies (ook bij trainen in groepsverband).

Om tot serieuze resultaten te komen vragen wij 100% commitment gedurende deze 12 weken aan jou als sporter. Wij zetten alles op alles voor jouw droomlichaam, maar het is natuurlijk nog veel belangrijker dat je dat zelf ook doet!

IMPACT methode voeding

Trainen is een belangrijk onderdeel van jouw 12 week challenge, maar het juiste voedingspatroon is echter de sleutel tot jouw droomlichaam. Helaas wordt dit gedeelte vaak weggestopt in een hoekje en wordt er vervolgens niet meer naar omgekeken. In dit programma houden we rekening met jouw levensstijl maar hebben we slechts één doel voor ogen, en dat is maximaal resultaat.

Tijdens jouw eerste coachsessie maken we samen jouw voedingsprogramma. Je krijgt direct toepasbare tips en we leggen je de basis van afvallen uit. Daarnaast krijg je duidelijke en resultaatgerichte opdrachten van ons mee, zodat je direct weet wat je te doen staat. Makkelijk zal het zeker niet worden, maar het zal absoluut de moeite waard zijn. Dat is onze belofte.

IMPACT methode training

In 12 weken laten we je door middel van een gepersonaliseerd trainingsprogramma werken aan jouw droomlichaam. We gaan uit van trainen volgens de IMPACT methode waardoor we rekening kunnen houden met jouw wensen en mogelijkheden. Je leert niet alleen wat je moet doen, maar ook waarom je het moet doen. Hierdoor heb jij kennis die je altijd kunt blijven toepassen.

————————————————————————————————————————————–

*De volgende editie van de IMPACT 12 week challenge gaat van start op 11 april. Ben er snel bij, want er is maar voor 12 deelnemers plek!

Aanmelden

JA, IK WIL GRAAG MEER INFO ONTVANGEN OM VANAF 12 september 2022 TE STARTEN MET DE 12 WEEK CHALLENGE

PERSONAL COACH