Jeffrey van der Linden

IMPACT Owner

Door middel van personal training kan ik mensen echt helpen om hun persoonlijke, fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren. IMPACT staat voor Individueel, Progressief, Trainen en dit zie je overal terugkomen binnen onze organisatie.

Biography

Ik ben Jeffrey van der Linden, 27 jaar oud en als eigenaar van IMPACT ben ik verantwoordelijk voor de Personal Trainingen en het management van de club. Van jongs af aan staat mijn leven al in het teken van sport en inmiddels ben ik alweer acht jaar actief bezig binnen de fitnessbranche. Ik ben begonnen als fitnessinstructeur, doorgegroeid naar personal trainer in loondienst en uiteindelijk heb ik mijn droom waar kunnen maken om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij het behalen van hun sportieve doelstellingen. Dit deed ik in 2015 door toen te starten met Jeffrey van der Linden Personal Training, wat later uitgegroeid is tot IMPACT Personal Training Club.

Door middel van personal training kan ik mensen echt helpen om hun persoonlijke, fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren. IMPACT staat voor Individueel, Progressief, Trainen en dit zie je overal terugkomen binnen onze organisatie. Of je nu kiest voor Personal Training, Personal Group Training of onze voedingscoaching. Jij als individu staat bij ons altijd op de eerste plaats!

Opleidingen:

  • Fontys Sporthogeschool, Bachelor Sportkunde
  • Fontys Sporthogeschool, Minor Sport Performance 
  • Chivo Opleidingen, Functioneel Trainen
  • Chivo Opleidingen, Functioneel Voeden
  • Menno Henselmans, Bayesian Personal Trainer
  • Ultimate Instability, Aquabag Trainer
Contact Me