Over Impact

Persoonlijke touch

Over IMPACT PT Club

FITNESS MET EEN PERSOONLIJKE TOUCH!

IMPACT Personal Training Club is dé personal gym in Heeze-Leende. Personal gym betekent trainen in een gespecialiseerde, kleinschalige studio met aandacht voor jou!

Wij zijn geen doorsnee fitnessclub, maar zien het als onze missie om mensen optimaal te ondersteunen bij het behalen van hun waardevolle doelstellingen en daarmee hun kwaliteit van leven te verbeteren. We bieden onze leden hiervoor de hoogste standaard op het gebied van trainingsfaciliteiten, voeding en advies vanuit onze professionele coaches.

Jeffrey van der Linden

Waarom kies je voor ons?

IMPACT Personal Training

IMPACT Personal Training Club biedt haar leden niet alleen de beste trainingsfaciliteiten, maar ook de persoonlijke aanpak die jij nodig hebt. Onze coaches gaan graag de samenwerking met jou aan en zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt!

Persoonlijke coach

‘’omdat wij staan voor intensieve begeleiding’’

Persoonlijke doelen

‘’want jouw doel staat altijd voorop’’

Wekelijkse progressie

‘’want stilstand is achteruitgang’’

100% resultaat.

‘’dat is onze belofte’’
+150

Tevreden klanten

+80

Lessen per week

+5000

KCAL PER WEEK

3

TOP TRAINERS

kracht- en cardio apparatuur van Keiser

Unieke trainingsmogelijkheden

Gezien het feit dat wij géén doorsnee fitnessclub zijn, en uitsluitend het beste willen voor onze leden, bieden wij ook géén doorsnee faciliteiten.

IMPACT Personal Training Club maakt als één van de eerste clubs in Nederland gebruik van de kracht- en cardio apparatuur van Keiser. Wat deze apparatuur zo uniek maakt, is het feit dat er gebruik wordt gemaakt van luchtdruk als weerstand in plaats van de traditionele ijzeren gewichten. De voordelen hiervan zijn dat er getraind wordt met pure weerstand zonder invloed van momentum en zwaartekracht, waardoor er meer spierspanning wordt bereikt in een trainingssessie en het resultaat dus vele malen groter zal zijn. Daarnaast kan er veiliger getraind worden door minder belasting op de gewrichten wat gunstig is voor onder andere beginnende sporters en ouderen, maar kan er ook veilig op hoge snelheid getraind worden wat voornamelijk terugkomt bij de meeste sportactiviteiten.

Bij IMPACT Personal Training Club zijn we ervan overtuigd dat we door middel van onze kennis, ervaring en faciliteiten de totaaloplossing voor elk lichaam kunnen bieden.

over-impact pagina