Hi, How Can We Help You?

LP 12 weken challenge

IN 12 WEKEN NAAR JOUW DOEL

Met het 12 weken programma biedt IMPACT jou een uniek programma waarbij je optimaal en professioneel begeleid wordt op het gebied van training, voeding en levensstijl. Samen met jouw persoonlijke coach werk je naar jouw eigen vooropgestelde doel. Tijdens dit programma train je twee keer per week met jouw persoonlijke coach, krijg je voedingsbegeleiding op maat en staan we 24 uur per dag voor je klaar. Op deze manier kunnen wij jouw resultaat garanderen! Op basis van 150 tevreden cliënten durven wij dat te roepen. Wil je het zelf ervaren? Meld je dan nu aan voor het 12 weken programma! ?

Fitness met persoonlijke touch

IMPACT Personal Training Club is dé personal gym in Heeze-Leende. Personal gym betekent trainen in een gespecialiseerde, kleinschalige studio met aandacht voor jou!

Wij zijn geen doorsnee fitnessclub, maar zien het als onze missie om mensen optimaal te ondersteunen bij het behalen van hun waardevolle doelstellingen en daarmee hun kwaliteit van leven te verbeteren. We bieden onze leden hiervoor de hoogste standaard op het gebied van trainingsfaciliteiten, voeding en advies vanuit onze professionele coaches.

Waarom kies je voor ons?

IMPACT Personal Training

IMPACT Personal Training Club biedt haar leden niet alleen de beste trainingsfaciliteiten, maar ook de persoonlijke aanpak die jij nodig hebt. Onze coaches gaan graag de samenwerking met jou aan en zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt!

Persoonlijke coach

‘’omdat wij staan voor intensieve begeleiding’’

Persoonlijke doelen

‘’want jouw doel staat altijd voorop’’

Wekelijkse progressie

‘’want stilstand is achteruitgang’’

100% resultaat.

‘’dat is onze belofte’’

Aanmelden 12 weken challenge